Presentació de Càritas Ecocanvi a Vielha

El passat dimarts, dia 5 de març, a les 18.00h es va realitzar la conferència a càrrec de la Dra. Carme Borbonès i Brescó que va parlar  sobre l’aposta de Càritas per la veritable ecologia. La presentació, va donar el tret de sortida per explicar el nou projecte: Càritas Ecocanvi.  El projecte vol  actuar, conscienciar i connectar amb altres entitats sensibilitzades amb l’ecologia per poder cuidar la casa comuna amb actuacions concretes en cada apartat.   La xerrada, va ser  gratuïta, i van assistir una vintena de persones al cinema “Era Audiovisuau” de Vielha.

La conferencia està programada per realitzar-la en altres poblacions : Balaguer, Seu d’Urgell, Puigcerdà, Tremp.{gallery}190306vielhacaritasecocanvi{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies