Setmana d’Eco canvi i tradicions al Reforç Educatiu de Càritas a Balaguer

Aquesta setmana els alumnes de Reforç Educatiu han pogut gaudir d’un taller d’elaboració de bosses de roba amb samarretes ja utilitzades on el Programa Càritas Eco canvi amb el seu objectiu “ No podem ocupar-nos del medi ambient sense ocupar-nos de les persones “, on toca fer una reconversió en el nostre estil de vida i pensar en reciclar, reduir i reutilitzar amb consciència ecològica.

També el reforç educatiu ha estat present, més les activitats esportives i el berenar amb les tradicions catalanes de la Setmana Santa, com és la mona de Pasqua que el nostre mestre pastisser Pepe Daza va elaborar durant la setmana al nostre centre Sant Domènec.{gallery}190412setmanaecocanvibalaguer{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.