5 #càritas proposa

5. Garantir la protecció dels menors estrangers no acompanyats i el seu trànsit a la vida adulta.

Càritas proposa modificar la legislació d’estrangeria pel que fa als menors estrangers no acompanyats d’acord amb el que estableix el marc internacional de la Convenció sobre els drets de la Infància i l’Adolescència per garantir no només la seva protecció sinó el seu trànsit a la vida adulta.

Proposem, per a això, que a aquells que estan en edat laboral se’ls pugui atorgar permís de residència i / o treball, de la mateixa manera que passa amb els menors reagrupats amb els pares.
Proposem, a més, que la renovació d’aquests permisos incorpori altres elements, que la llei vigent no preveu, per evitar la irregularitat sobrevinguda d’aquestes persones.{gallery}190415caritasproposa5{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.