Aplec solidari a Sant Pere de Ponts

Aquest passat dimecres va tenir lloc a la Col·legiata de Sant Pere de Ponts l’Aplec de l’1 de maig. Una Diada que van organitzar els “Amics de Sant Pere de Ponts” que cuiden d’aquest espai tant estimat pels pontsicans, també hi van col·laborar diferents entitats pontsicanes, entre elles la Parròquia i  Càritas Parroquial.

A primera hora del matí el Centre Excursionista Pontsicà va organitzar una Caminada popular fins a Sant Pere i van recollir aliments i donatius per Càritas Parroquial, i van col·laborar els gairebé 300 participants de totes les edats. Els aliments recollits es faran arribar als Serveis Socials i els diners recollits seran per ajudes que es fan des de Càritas Parroquial de Ponts.{gallery}190503aplecsantpere{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.