Càritas Ecocanvi

{youtube}GNZ3WrYZ6B4{/youtube}
“La salvaguarda de la Terra com a casa comú i l’amor als pobres es donen la mà”

Apostem per l’ecologia humana:


No podem ocupar-nos del medi ambient sense ocupar-nos de les persones, i viceversa, no podem ocupar-nos de les  persones sense oblidar el medi ambient.

 
L’home estarà present  al món d’una manera nova només quan faci un viatge al seu interior i reorienti la seva vida radicalment. Aquest és el fonament del veritable treball a favor de l’ecologia: “L’ecologia humana és inseparable de la noció de bé comú, un principi que acompleix un rol central i unificador en l’ètica social”. (L.S 156)

Per assolir un progrés sostenibles, cal canviar la mirada sobre l’univers, però també canviar l’estil vida ,no viurem mai un canvi radical si no es produeix un canvi interior, espiritual. 
 

Càritas Eco canvi

Vol fer visible l’aposta de Càritas cap el canvi a la veritable consciència ecològica i al mateix temps provocar un canvi cap al consum responsable, tot promovent la participació comunitària.
{loadposition ecocanvi}

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

400€ de 10.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *