Curs manipulador aliments a Puigcerdà

Dijous 9 de maig, va ser el darrer dia del curs laboral que s’ha realitzat al centre de Càritas de Puigcerdà de Manipulador d’Aliments, Gestió d’al·lèrgens i Manual d’autocontrols (APPCC).

Per tal de finalitzar el curs, es va fer una sortida a l’explotació agrària i familiar de Cal Grauet a la població veïna de Ger. Cal Grauet es troba al mateix emplaçament des de 1930, amb producció i comercialització d’ous ecològics, vedella ecològica i poltre. Tant les seves gallines com les seves vaques, vedells i cavalls pasturen pels prats de Cerdanya.

D’aquesta manera, els alumnes van poder experimentar de primera mà el procés de producció i distribució d’aliments ecològics, després d’adquirir els coneixements necessaris al llarg del curs sobre el mateix tema.

Ha estat tot un èxit i esperem repetir-lo ben aviat!{gallery}190514manipuladoraliments{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies