Biblioteca de segona mà a la Val d’Aran

Aquesta setmana hem inaugurat en el centre de Càritas a la Val d’Aran la biblioteca de llibres de segona mà. Aquesta acció s’emmarca dins del programa Càritas Eco-Canvi, que busca la conscienciació i sensibilització de tots per actuar en contra del canvi climàtic i el deteriorament del nostre planeta.

Els llibres que es poden tenir en préstec o llegir en el propi centre, són llibres usat als quals els hi donem una segona oportunitat, evitant d’aquesta forma la compra de llibres nous amb el conseqüent estalvi de paper.

També es realitzaran diferents activitats per a fomentar la lectura entre els més petits i el respecte pel nostre planeta, la nostra casa “{gallery}190517segonamavielha{/gallery}comuna.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies