Assamblea de Càritas Catalunya

Assemblea de Càritas CatalunyaEl dimecres 12 de juny va tenir lloc a la seu de la Conferència Episcopal Tarraconense a Barcelona la reunió de les Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya. Va ser presidida pel bisbe delegat el Cardenal Joan Josep Omella i pel President de Càritas Catalunya, Sr. Francesc Roig. En representació de Càritas Diocesana d’Urgell s’hi van fer presents el seu Director, Sr. Josep Casanova, i el Delegat Episcopal, Mn. Jaume Mayoral.

Abans els membres del Patronat del CECAS van tenir una reunió informativa de la tasca que es fa des del Centre Català de Solidaritat. Després va començar la reunió amb la presència de la majoria dels representants de les Càritas Diocesanes. El Sr. Cardenal va donar la benvinguda i van pregar a l’inici de l’Assemblea, després de llegida i aprovada l’acta de la darrera sessió es van començar a desenvolupar els diferents punts de l’Ordre del Dia. Ordre que va començar amb un acte d’agraïment a un grup de voluntaris que han col·laborat en els darrers anys en la tasca de Càritas Catalunya.

Cal destacar l’informe anual que el Sr. Roig, com a President, va presentar als membres de les diferents Càritas. També un seguit d’informacions sobre activitats, campanyes, projectes, van ser exposats pels diferents coordinadors.

Un punt important va ser la presentació de l’auditoria comptable de Càritas Catalunya. També es van exposar diferents informacions de Càritas arreu del territori, i cal destacar la presentació de l’Informe Foessa-Catalunya als mitjans de comunicació el proper 3 de juliol, una radiografia de la realitat social i econòmica de Catalunya i per tant dels 10 Bisbats de la Tarraconense.

Dins de les publicacions que es volen anar editant es va presentar als membres de l’Assemblea el llibre: “Vuit anys de Trobades de Càritas Catalunya” i que recull algunes ponències que s’han fet en les Trobades que es fan cada 2 anys i que han tingut lloc a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida. La propera trobada catalana tindrà lloc a Vic el proper any 2020. La responsable de la Comissió d’Acció Social, la Sra. Conxa Marquès va informar sobre l’elaboració i edició de la Memòria de Càritas Catalunya de l’any 2018.

Després d’una pregària d’acció de gràcies es va donar per finalitzada l’Assemblea.{gallery}190613assambleacaritascatalunya{/gallery}Click to enlarge image Foto 2.JPG

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

16.175€ de 20.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *