Estiu a Càritas a Puigcerdà

Un any més, el centre de Càritas de Puigcerdà ha ofert durant tot aquest mes de juliol el servei de reforç educatiu per a nens i nenes d’entre sis i dotze anys.

Aquest any hem volgut treballar la ciència i ens hem convertit en astròlegs, geòlegs, científics i inventors! Ens ho hem passat molt bé!

Hem fet excursions a parcs i rius aprofitant l’entorn tan espectacular que ens envolta a la nostra comarca; hem fet tallers on la creativitat i la innovació han estat els protagonistes i també hem treballat amb les noves tecnologies i hem aprofitat per promoure’n l’ús responsable.

En definitiva, hem gaudit de l’estiu de la millor manera i amb la millor companyia.

Fins l’any vinent!{gallery}190729estiucaritaspuigcerda{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies