Càritas organitza una formació a Guissona sobre recursos per a l’animació en centres de gent gran.

El passat 27 de setembre a la sala d’actes de la parròquia de Guissona es va realitzar una formació monogràfica  sobre “recursos per a l’animació en centres de la gent gran” a la qual van assistir 25 persones. La sessió, dirigida  a  les persones voluntàries i a  a tots els interessats i interessades, va ser presentada per la diplomada en fisioterapeuta i experta en gent gran, Sandra Fernández.
Aquesta formació inicia un cicle de formacions que es portaran a terme per altres poblacions de Bisbat. Per a més, informació dirigeix-te al teu centre o parròquia de Càritas.{gallery}190901formacioguissona{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.