Voluntàries de l’Espai Grapats de Balaguer coneixen el projecte Grapats

El passat dia 1 d’octubre vam rebre una visita des del programa de voluntaris de centre Sant Domènec de Balaguer, per conèixer el projecte que forma part de Càritas Urgell.Aquest grup va poder gaudir d’una visita que va incloure les nostres botigues Grapats i Encants, la nau on es gestiona la recollida selectiva de roba i complements, les nostres oficines centrals i el centre Sant Ot de Càritas.
L’objectiu de la trobada va ser el de donar a conèixer les diferents línies de negoci i recollida selectiva de roba i objectes, servei de bugaderia ecològica, lloguer de vaixelles, missatgeria sostenible i punt de recollida.

Les voluntàries es van mostrar especialment interessades en el tractament que donem al residu tèxtil i com posteriorment es recicla amb la venda en la nostra botiga. A més a més van quedar encantades amb les botigues de segona mà que gestionem, el seu aspecte professional i l’ús que es fa de les donacions que rebem dels ciutadans.

Així doncs, els hi vam oferir una explicació de les diferents línies de negoci que oferim, juntament amb una visita guiada per les nostres instal·lacions. Hem destacat la importància del projecte social i el perfil dels treballadors que hi formen part. En definitiva han pogut conèixer en profunditat el nostre projecte i raó de ser.

A GRAPATS sempre estem oberts a explicar quina és la nostra tasca i com la duem a terme.{gallery}19102visitavoluntarisbalaguer{/gallery}

Portadors de petits miracles

86€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *