Càritas participa en la 25ª Fira de Sant Ermengol.

Càritas d’Urgell i Grapats participaran en la 25a edició de la Fira de Sant Ermengol.

Els dies 19 i 20 d’octubre ens podreu trobar a la secció d’entitats al nostre l’estand, on podreu conèixer l’acció que es duu a terme des de Càritas i Grapats. Principalment donarem a conèixer el nou programa Càritas Eco Canvi, en el qual Grapats participa activament amb accions de reducció de residus i reutilització d’estris, objectes i roba.

Al nostre espai podran gaudir tan adults com nens. Hi haurà un joc pels més petits a través del qual aprendre valors com l’ecologia o la solidaritat… i també un concurs de fotografies allà mateix, ben engrescador: el premi serà un lot de productes comerç just valorat en 30€.

Us esperem a partir del pròxim dissabte al nostre estand i des de Càritas us desitgem que gaudiu d’aquesta Fira de Sant Ermengol 2019.

{gallery}191017firasantermengol{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies