Més de 300 persones visiten el nostre estand a la fira de Sant Ermengol

Aquest cap de setmana se celebrà la 25a edició de la Fira de Sant Ermengol a la Seu d’Urgell.

Càritas i Grapats vam participar en aquesta jornada amb un espai a la zona d’entitats on vam compartir els nostres valors i accions amb els nombrosos visitants, a pesar de la previsió meteorològica es calcula que va haver-hi una participació d’un 70% en comparació als anys més concorreguts.

Al nostre estand els visitants van poder participar en un joc pels més petits a través del qual van aprendre valors com l’ecologia o la solidaritat… i també van tenir l’oportunitat de guanyar un lot de productes comerç just valorat en 30 €.

{gallery}191021firasantermengol{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.