Tallers de Solidaritat i Comerç Just de Càritas a l’escola Joaquim Palacín de Bellvís

Càritas d’Urgell segueix present a l’escola Joaquim Palacín de Bellvís  amb els tallers educatius del Pla de Comunicació i Conscienciació  “Treballem els Valors”; mitjançant un taller de Solidaritat als alumnes de 3r i un taller de Comerç  Just als de 4t, 5è i 6è de primària, en total han gaudit d’aquesta activitat un total aproximat de 90 alumnes.

Aquesta activitat permet visualitzar la tasca de Càritas en l’àmbit educatiu, i  ajuda a valorar i conèixer als alumnes la feina que es porta a terme des de Càritas i el seu compromís de millora en aquest món.
{gallery}191021tallersolidaritatcomercjust{/gallery}

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies