Reiniciem el taller de ganxet i mitja de l’espai Grapats.

Durant el mes d’octubre es va iniciar novament el taller de ganxet i mitja que es du a terme tots els dimarts al matí d’11.30 a 12.30 hores al Centre Sant Ot a la Seu d’Urgell.

Aquest Taller forma part d’Espai Grapats que té com a objectiu principal enfortir el nostre compromís comunitari amb noves formes de participació i pensament.

Aquestes classes de ganxet i mitja no consten del típic format d’una classe dirigida, sinó que es basen a crear un espai de trobada on entre uns i altres es resolen els dubtes que sorgeixen mentre teixim i conversem.

Amb aquest fet Càritas té presència activa a la nostra societat.
{gallery}191104tallerganxet{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies