Així s’ha viscut el curs prelaboral de pintura

Finalitza el curs prelaboral de pintura al centre de Càritas, Sant Domènec de Balaguer.

Els 7 participants del curs han gaudit de 36 hores de formació on han pogut aprendre competències laborals en l’àmbit de la pintura d’immobles.

La formació ha estat impartida per un professional en la matèria, el pintor Miquel Martos Martín, el qual va transmetre coneixements tant teòrics com pràctics.

Aquesta activitat està emmarcada dins del programa laboral de l’entitat, que té com a objectiu donar unes eines per millorar les possibilitats dels participants en la incorporació del mercat laboral ordinari.

Amb aquestes formacions es treballen les competències professionals i individuals dels assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies