El centre Sant Ot de Càritas inicia la segona etapa de “Construint Espais”

El passat 7 de novembre de 2019 es va iniciar la segona etapa de Construint Espais. Projecte que pretén fer una xarxa de suport mutu on dones amb situacions semblants poden oferir-se ajuda i suport.

La primera sessió va tenir com a fil conductor l’art. Cada dona va construir una manifestació artística mentre es treballaven aspectes com: les relacions que establim en el lloc on residim, els valors que compartim, que podem fer en les nostres circumstàncies, somnis, desitjos i expectatives de vida.    

A cada sessió es decideix com voldrem expressar la nostra manifestació artística i a continuació la construïm amb les mans i la paraula.

Aquest projecte és un grup de suport mutu impulsat des del CAPAU, Càritas i el SIE de la Alt Urgell.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies