A Càritas d’Urgell celebrem l’Advent

El centre de Sant Ot, celebra amb les persones que participen de diferents activitats a Càritas el temps d’Advent. Comença en la nostra litúrgia quatre diumenges abans de Nadal. “Advent” és una paraula provinent del llatí i que significa “vinguda”, ja que és el temps litúrgic de la preparació de la vinguda del Senyor el dia de Nadal.

Al Centre Sant Ot ho celebrem amb un dels elements més populars de l’Advent: “el Calendari d’Advent”. Es tracta d’un calendari de 24 finestretes superposades en un dibuix nadalenc, que marca el compte enrere fins a arribar al 24 de desembre.

El nostre calendari no està replet de xocolates, com habitualment ens figuraríem, cada dia una persona diferent del centre obrirà una casella i la compartirà amb la resta, on hi trobarà una sorpresa; una frase inspiradora i d’esperança.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies