Un any més Càritas inicia a la campanya de recollida de joguines

Sota el lema: “El món és màgic, si tots els infants tenen joguines” el dia 10 de desembre es presentava la campanya de recollida de joguines del nostre territori.
Un any més Càritas d’Urgell organitza conjuntament amb altres entitats del territori una de les campanya per tal d’aconseguir joguines en bon estat per poder donar-les als nens i nenes de famílies en estat de vulnerabilitat.

Aquest serà el cinquè any de la campanya, enguany serà organitzada per les següents entitats: SEDIS, Cadí Hoquei, , EDFOR, l’Associació d’Hostaleria, Caser residencial,  Consorci d’atenció a les persones de l’Alt Urgell i Càritas d’Urgell.

En la presentació de la campanya el director voluntari de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, ha parlat dels infants que són el nostre futur i ha volgut recordar dades de la campanya duta a terme de l’any 2018: “L’any passat es van recollir 369 regals: joguines, llibres, motxilles i pilotes. Però d’aquestes 369 donacions es van desestimar 157 a prop d’un 40%, pel seu mal estat” ha volgut parlar de la importància del fet que les donacions estiguin en bon estat i de la sostenibilitat a través de la reutilització.

L’any 2018 24 famílies de la Seu d’Urgell van ser les beneficiàries d’aquesta campanya Nadalenca, és a dir, un total de 32 infants van rebre un regal.

Tanmateix altres territoris també van gaudir d’aquesta acció benefica. A Balaguer, Puigcerdà, Tremp i Vielha es van repartir un total de 64 motxilles i pilotes les quals van arribar a total de 64 infants.

Així un cop més aquest any animem a tothom que tingui joguines en bon estat a donar-les a qualsevol dels punts de recollida que s’habilitaran, fent així més màgic el Nadal de tots aquests nens i nenes que es troben en una situació de precarietat.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *