Quinto Parroquial de Càritas Puigcerdà

Aquest mes de desembre a Puigcerdà hem celebrat el ja tradicional Quinto Parroquial de Càritas.

Aquest esdeveniment de caràcter benèfic es duu a terme gràcies a les col·laboracions desinteressades dels comerços i entitats públiques i privades que cada any el fan possible.

Hem comptat amb una bona participació d’assistents i de voluntaris que van omplir la sala de l’esdeveniment de bat a bat.

Descomptant les despeses es va aconseguir una important recaptació de 2.346 €.

Aquest any hem aprofitat també per difondre la campanya de Nadal de Càritas “Tots tenim un àngel, especialment per Nadal” i compartir els nostres àngels, unes decoracions molt especials que tenen el propòsit d’ajudar a les persones en situació de fragilitat aquestes festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies