Finalitza la Campanya “Tots tenim un àngel, especialment per nadal”, arreu del Bisbat d’Urgell

Sota el lema: “Tots tenim un àngel, especialment per Nadal” el passat novembre s’inicià la Campanya de Nadal de Càritas d’Urgell amb una gran participació arreu de tot el Bisbat d’Urgell.

L’acció més destacada de la Campanya va ser l’elaboració d’unes figures d’àngels fetes de cartolina en els quals es van anotar casos reals de necessitats. La gent podia llegir els desitjos de cada àngel i si volia ajudar ho podia fer amb una aportació econòmica.

A la Seu d’Urgell des de Centre de Càritas Sant Ot, el Punt recollida Grapats, Botiga Moda Re, Botiga Encants Grapats, la Parròquia Sant Ot de la Seu d’Urgell i les oficines del Bisbat d’Urgell. A Balaguer, des del centre Sant Domènec de Càritas i la parròquia. A Tremp des del centre de Càritas i amb la col·laboració de diversos comerços (Casa Neus, Carnisseria Fontdevila, Casa Roya i Carnisseria Monsó). A Puigcerdà a través del Centre de Càritas i el Quinto de Nadal organitzat per la Parròquia. A la Vall d’Aran, des del Centre de Càritas i el Mercat de Nadal. Entre totes aquestes poblacions es van aconseguir recollir un total de 1.250 €. Finalment, destacar que des de la Parròquia d’Agramunt amb l’ajut dels infants de catequesi de Comunió es van elaborar uns àngels que van ser oferts com a nadales als fidels, a través de la Campanya es van recollir 1.500 euros en donatius.

Per altra banda, durant aquest període a tot el territori del Bisbat es va col·laborar amb la campanya amb diverses accions, no sols es van compartir les històries de les persones a les quals Càritas ajuda a través dels àngels, sinó que a més es van dur a terme altres activitats com:

L’acompanyament d’avis i àvies de la Residència “Centre Geriàtric del Pirineu” a Artesa de Segre, participació en diferents mercats de Nadal amb parades que oferien productes fets a mà i de comerç just: Santa Llúcia de Balaguer, Santa Llúcia de Guissona, el mercat de Nadal de Tremp i el mercat de Nadal de Vielha, les col·lectes de Nadal que es van dur a terme des de les diverses parròquies i el repartiment de joguines entre famílies en estat de vulnerabilitat en els pobles del Bisbat: La Seu d’Urgell, Bellvís, Balaguer, Puigcerdà, Tremp i Vielha. Aquesta última acció ha estat un èxit gràcies a la unificació que s’ha fet de totes les campanyes de recollida que es feien a La Seu d’Urgell, aquest any s’han donat en total, 230 joguines a 148 infants arreu del Bisbat.

Càritas vol agrair la gran participació per part de tots els implicats: Centres de Càritas, comerços, parròquies, mercats… I especialment a totes les persones que fent la seva aportació i “van ser els àngels” capaços de fer que tothom pogués tenir un millor Nadal.

No podem entendre el Nadal sense compartir amb els que ho necessiten, aquesta Campanya ha ajudat a fer-ho una mica més possible, de nou gràcies a totes i tots per la vostra implicació i generosa col·laboració, aquest Nadal hem tingut entre nosaltres molts àngels que han fet possible un veritable i solidari Nadal.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *