El projecte de “Treballem els Valors” a Agramunt

El dimecres 29 i a l’Escola “Mare de Déu dels Socós” d’Agramunt es va dur a terme el projecte educatiu de ”Treballem els Valors” que Càritas d’Urgell ofereix als centres educatius. Aprofitant la setmana de “Missió i DENIP” que el centre de les Missioneres de la Immaculada Concepció duia a terme, amb diferents activitats de sensibilització sobre les missions, els refugiats i el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, també es va programar la realització del projecte educatiu que Càritas treballa i que ofereix en diferents àmbits temàtics per treballar amb l’alumnat.

L’educador i coordinador del Centre de Càritas “Sant Domènec” de Balaguer, Juanjo Tenorio va estar l’encarregat d’oferir el taller a l’alumnat dels diferents cicles de l’escola agramuntina, uns cent alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è. En els tallers va fer-se present el Delegat de Càritas i Rector d’Agramunt, Mn. Jaume Mayoral que també va participar de l’activitat educativa adreçada a reforçar la solidaritat com un valor a tenir i a treballar, tant a nivell d’alumnat, com també de professorat i les mateixes famílies del centre. Amb dinàmiques  de joc, de ball, de reflexió, de diàleg es va treballar i es va conscienciar a l’alumnat de la importància dels bons valors, i especialment la solidaritat, per la seva educació i el seu creixement com a persones, persones que han de voler construir un món millor per a tothom.

Uns tallers que van agradar i van fruir els alumnes, i que també els van ajudar a veure la importància de la solidaritat per fer aquest món millor, fent més seva la frase que treballen com a centre educatiu al llarg del curs escolar 2019-2020 “El meu compromís millora el món” i que coincideix en text i en contingut amb el lema institucional de Càritas, també per aquest curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies