Taller de roses a l’Espai Grapats

El passat dilluns 17 de febrer Lurdes Ubach, responsable de les botigues “Encants” i “Grapats”, realitzà un taller a l’Espai Grapats de Balaguer a on va ensenyar a fer roses artesanals.

El propòsit de l’activat va ser el d’ensenyar a crear unes roses artesanals a través de materials com el paper i el fil ferro per tal de poder sumar un nou article a la venda d’articles “fets a mà” que es venen als diferents mercats on participa Càritas Urgell. Aquest article tan especial es prepara específicament pels mercats de Sant Jordi.

L’objectiu de l’Espai Grapats, mitjançant diferents activitats aquest cop aprendre a realitzar roses de paper, és el de crear un espai de relació, intercanvi, convivència de persones de diferents cultures i país de procedència.

Us animem a passar per la nostra parada el dia de Sant Jordi i comprar unes roses amb valor afegit: més solidaritat, més integració, més comunitat i sobretot més humanitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies