Una campanya de conscienciació del COVID-19 a Càritas d’Urgell

Càritas d’Urgell engega una campanya de conscienciació i suport en conseqüència a l’actual estat d’alarma de l’Estat Espanyol.

Davant la situació excepcional que s’està vivint pel COVID-19, Càritas d’Urgell hem decidit continuar donant resposta a la societat i especialment a les persones més vulnerables, posant en marxa un seguit de mesures dictades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya.

El deure de Càritas és no abandonar les persones en situació de fragilitat i continuar acompanyant-les en les seves necessitats i urgències vitals.

I per tal d’afrontar amb solidaritat aquests moments on els col·lectius vulnerables són els més afectats et convidem a col·laborar amb nosaltres.

Aquests propers dies de març des de Càritas compartirem informació per tal d’afrontar aquesta situació de la mà d’un pensament cristià d’esperança i solidaritat.

Per iniciar aquestes accions hem posat en marxa a la nostra pàgina web un mecanisme per tal de poder col·laborar amb Càritas i poder ajudar així als més vulnerables que es veuen desemparats en aquesta situació de confinament. Des d’aquest mecanisme els ciutadans que vulguin podran contribuir amb les donacions que considerin oportunes, per emparar-los i ajudar-los, que no estiguin sols en aquests difícils moments que vivim.

Els centres de Càritas del Bisbat d’Urgell seguiran operant, sempre seguint les mesures de seguretat requerides per les autoritats, per tal d’acollir i acompanyar, ara més que mai, a les persones que necessitin la nostra ajuda.

Altrament ens adaptarem a l’actual situació oferint aquest suport sense posar en perill a les persones que formen part del col·lectiu de risc, i per les quals cal vetllar especialment per la seva salut, així com a aquells que hi col·laboren.

Finalment volem convidar a totes les persones a no exposar-se innecessàriament amb l’acte de sortir al carrer, oferint un número de telèfon de consulta a través del qual ajudarem a totes les persones que necessitin el nostre suport en aquests dies tan complicats. Si necessiteu assistència de Càritas d’Urgell, preguem que truqueu al: 973 35 12 66 abans de personar-vos als nostres centres d’atenció a la ciutadania, per atendre-us el millor possible i no posar-vos en un risc innecessari.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *