Grapats higienitza 1.670 mascaretes casolanes per a la seva distribució

Grapats, empresa d’Inserció de Càritas Urgell, se suma a la iniciativa per a la distribució de mascaretes des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell entre els comerciants.

Des de Grapats el passat dilluns 23 de març vam procedir a la higienització de 1.670 mascaretes casolanes per a la seva posterior distribució. Les mascaretes serviran perquè els comerciants de la Seu d’Urgell puguin estar protegits mentre duen a terme els serveis de necessitat bàsica.

Així una seixantena de persones voluntàries, en poc més d’un cap de setmana, han confeccionat aquestes mascaretes que amb la col•laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i Grapats podran arribar al sector del comerç, la restauració a domicili i empreses de productes de primera necessitat.

Des de la bugaderia Grapats van ser rentades a una temperatura superior a 60 graus seguint tot un seguit de processos d’higiene per assegurar que estarien llestes perquè els comerciants en puguin fer ús. La neteja es va dur a terme sense oblidar la seguretat dels treballadors de Grapats que han dut a terme la tasca de bugaderia, els quals van fer tot el procediment seguint les mesures proposades per les autoritats: amb mascareta, guants i sense oblidar les distàncies de seguretat entre uns i altres.

Els establiments o negocis que no en disposin i en necessitin, poden posar-se en contacte amb el correu electrònic: alopez@espaiermengol.cat.

Regala educació

1.302€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *