Dibuixos i relats per la Residència St. Domènec de Balaguer

Durant aquests últims temps, estem vivint unes circumstàncies molt especials i uns moments molt difícils per a tothom. Pensant en les persones que més necessiten de la nostra companyia, creiem que és una bona iniciativa donar-los suport i animar-los des del nostre confinament. 

És per això que Càritas Urgell a Balaguer es suma a la iniciativa que molts centres escolars i entitats estan realitzant, fent dibuixos, poemes, vídeos, cartes… qualsevol proposta que se us acudeixi, les farem arribar als avis i àvies de la Residència St. Domènec de Balaguer i altre residències del Bisbat que ho demandin. Així farem que els dies passin més ràpid i aviat puguem tornar-hi per abraçar-les. Us agrairem que ens envieu les vostres aportacions al correu : comunicacio.cdurgell@caritas.es

#caritasnotanca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies