Dibuixos i relats per la Residència St. Domènec de Balaguer

Durant aquests últims temps, estem vivint unes circumstàncies molt especials i uns moments molt difícils per a tothom. Pensant en les persones que més necessiten de la nostra companyia, creiem que és una bona iniciativa donar-los suport i animar-los des del nostre confinament. 

És per això que Càritas Urgell a Balaguer es suma a la iniciativa que molts centres escolars i entitats estan realitzant, fent dibuixos, poemes, vídeos, cartes… qualsevol proposta que se us acudeixi, les farem arribar als avis i àvies de la Residència St. Domènec de Balaguer i altre residències del Bisbat que ho demandin. Així farem que els dies passin més ràpid i aviat puguem tornar-hi per abraçar-les. Us agrairem que ens envieu les vostres aportacions al correu : comunicacio.cdurgell@caritas.es

#caritasnotanca

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.