Càritas Urgell i NOUGRAPATS socis MODA RE- societat cooperativa

L’empresa d’inserció NOUGRAPATS SLU, promoguda i dirigida per Càritas Diocesana d’Urgell, se suma al projecte MODA RE- de Càritas Espanyola.

MODA RE- és un projecte impulsat per la Confederació de Càritas que persegueix com a objectiu final la creació de llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social en el marc de l’economia social, a través de la creació, el creixement i la consolidació de les empreses d’inserció en el sector de la reutilització, preparació i reciclatge de roba de segona mà.

El projecte va gestionar 380.529 kg de roba el passat 2019, l’impacte de la qual mig ambiental va suposar evitar l’emissió a l’atmosfera de 1.205.896,4 kg de CO₂ al territori del Bisbat d’Urgell.

MODA RE- cooperativa d’iniciativa social té com a objectiu recolzar, ajudar, facilitar i col·laborar amb els seus socis cooperatius en la seva activitat contra la pobresa i l’exclusió a través de la integració sociolaboral de persones en risc de l’exclusió social, principalment a través d’activitats relacionades amb la gestió i el tractament de residus, especialment els materials tèxtils en el marc de l’economia social i solidària, en línia amb la cura de la creació i el medi ambient.

85 PUNTS DE RECOLLIDA I LA BOTIGA MODA RE-

Al territori de Bisbat d’Urgell es despleguen 85 contenidors de recollida de residu tèxtil a un total de 44 poblacions, i una botiga a la Seu d’Urgell, MODA RE-, que promou el consum responsable des de la segona mà.

A més, Càritas realitza el seu lliurament social a les famílies que acompanya en situació de necessitat, dignificant aquest lliurament i facilitant a les mateixes l’accés a la roba en igualtat de condicions que la resta dels ciutadans.

En coherència amb el model d’economia solidària que impulsa Càritas en tots els seus projectes d’inserció laboral, MODA RE- neix sota el lema inspirador “reciclem roba, inserim persones”.

8 OCUPACIONS D’INSERCIÓ

Aquesta iniciativa d’economia solidària ofereix una oportunitat laboral a 8 persones en risc d’exclusió laboral a La Seu d’Urgell.

Seguint una estructura d’economia circular, aquest projecte de reciclatge tèxtil funciona per a posar a les persones en el centre de tota la seva activitat gràcies a una activitat empresarial basada en el consum sostenible i en la generació d’ocupació normalitzada per a aquelles persones en situació d’exclusió social que participen en els programes d’acolliment i acompanyament de Càritas.


Participem com a socis a Moda Re societat cooperativa:

• Càritas d’Urgell, en qualitat de soci col·laborador.

• NOUGRAPATS empresa d’inserció, com a soci cooperativista.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *