Càritas celebra la Pasqua en confinament amb els nens/es de la Llar d’Infants Francesc Xavier

Càritas d’Urgell i la Llar d’Infants Francesc Xavier de la Seu d’Urgell organitzen una proposta per compartir la Pasqua

La proposta s’iniciava passat el Diumenge de Rams, amb instruccions per elaborar una palma i celebrar d’aquesta manera l’inici de la Setmana Santa amb la commemoració de l’entrada de Jesucrist a Jerusalem, aclamant-lo com a Salvador.

I continuava fent arribar a alguns nens i nenes de la Llar d’infants Francesc Xavier recepta i els ingredients necessaris per poder realitzar una “Mona de Pasqua” des de casa.

Hem volgut vetllar perquè cap infant perdi la seva il·lusió tot i les circumstàncies especials que ens toca viure per la COVID 19.

Celebrar festivitats tan rellevants com la Setmana Santa des del confinament pot ser un moment complicat, sobretot pels més joves, per això hem volgut compartir amb ells aquestes activitats que es poden dur a terme des de casa però que fan que aquestes dates no deixin de memorables.

Aquí us deixem unes divertides imatges perquè pugueu veure quins petits pastissers tenim.

Cáritas celebra la Pascua en confinamiento con los niños de la “Llar d’Infants Francesc Xavier”

Cáritas d’Urgell i la “Llar d’Infants Francesc Xavier” de la Seu de Urgell organizan una propuesta para compartir la Pascua

La propuesta se iniciaba pasado el Domingo de Ramos, con instrucciones para elaborar una palma y celebrar de este modo el inicio de la Semana Santa con la conmemoración de la entrada de Jesucristo en Jerusalén, aclamándolo como Salvador.

Y continuaba haciendo llegar a algunos niños y niñas de la “Llar d’Infants Francesc Xavier” receta y los ingredientes necesarios para poder realizar una “Mona de Pascua” desde casa.

Hemos querido velar porque ningún niño pierda su ilusión todo y las circunstancias especiales que nos toca vivir por la COVID 19.

Celebrar festividades tan relevantes como la Semana Santa desde el confinamiento puede ser un momento complicado, sobre todo por los más jóvenes, por eso hemos querido compartir con ellos estas actividades que se pueden llevar a cabo desde casa pero que hacen que estas fechas no dejen de memorables.

Aquí os dejamos unas divertidas imágenes porque podáis ver qué pequeños pasteleros tenemos.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *