“Hem de continuar treballant amb més compromís que mai al costat dels que més ens necessiten”

El passat divendres 25 Marta Fortuny, Coordinadora General de Càritas diocesana d’Urgell, ens feia arribar el seu missatge davant els moments difícils que estem vivint, fent incís que gràcies a treballadors, voluntaris, col·laboradors, socis i donants es pot dur a terme la tasca de Càritas: “I això o podem fer gràcies a tots vosaltres”.

En l’actual situació que estem vivint a l’estat espanyol la necessitat s’ha multiplicat per tres, no per això Càritas ha parat d’atendre a qui més o necessita, sinó que ara més que mai ajudem a diàriament a moltes persones que piquen a la nostra porta en cerca d’ajuda.

Davant d’aquesta perspectiva des de Càritas Catalunya s’ha llençat una campanya: “Càritasx3”, amb un clar objectiu, si la necessitat s’ha triplicat, tripliquem les donacions. Fortuny matisava: “… sabem que les necessitats de les persones s’han triplicat, però també estem convençuts que la resposta que hi donarem també serà augmentada per tres i això serà gràcies a tots i totes vosaltres…”

Fortuny concloïa demanant la col·laboració de totes i tot dins de la mesura que ens sigui possible.

Comptes de Càritas Urgell «EMERGÈNCIA COVID 19»

CAIXABANK ES36 2100 0018 1702 0051 6790

Bizum Donatius amb el codi 33449

Donacions a través de la nostra pàgina web:

“Tenemos que continuar trabajando con más compromiso que nunca junto a los que más nos necesitan”

El pasado viernes 25 Marta Fortuny, Coordinadora General de Cáritas diocesana de Urgell, nos hacía llegar su mensaje ante los momentos difíciles que estamos viviendo, haciendo inciso que gracias a trabajadores, voluntarios, colaboradores, socios y donantes se puede llevar a cabo la tarea de Cáritas: “Y esto o podemos hacer gracias a todos vosotros”.

En la actual situación que estamos viviendo en el estado español la necesidad se ha multiplicado por tres, no por eso Cáritas ha parado de atender a quién más o necesita, sino que ahora más que nunca ayudamos a diariamente a muchas personas que pican a nuestra puerta en busca de ayuda.

Ante esta perspectiva desde Cáritas Cataluña se ha lanzado una campaña: “Càritasx3”, con un claro objetivo, si la necesidad se ha triplicado, triplicaremos las donaciones. Fortuny matizaba: “… sabemos que las necesidades de las personas se han triplicado, pero también estamos convencidos que la respuesta que daremos también será aumentada por tres y esto será gracias a todos y todas vosotros…”

Fortuny concluía pidiendo la colaboración de todas y todo dentro de la medida que nos sea posible.

Cuentas de Cáritas Urgell «EMERGENCIA COVID 19»

CAIXABANK ES36 2100 0018 1702 0051 6790

Bizum Donativos con el código 33449

Donaciones a través de nuestra página web:

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *