La Sagrada Família s’il•luminava de vermell en favor de Càritas

El passat vespre a les 21h, la basílica de la Sagrada Família es tenyia de vermell per sumar-se a la campanya #Càritasx3

La campanya, iniciada fa dues setmanes per les deu Càritas amb seu a Catalunya, vol donar resposta a les persones que han patit les conseqüències econòmiques i socials de la COVID-19

L’acció s’emmarcava en el Giving Tuesday Now, una iniciativa a nivell mundial que pretén dedicar un dia a la generositat i a les donacions com a resposta a l’emergència social.

La Basílica de la Sagrada família i les deu Càritas amb seu a Catalunya van decidir sumar esforços en favor de les persones més vulnerables. El passat dia 4, de les 21h fins a les 00h, la façana del naixement de la Sagrada Família s’il·luminava de vermell, com a mostra de suport per la tasca que Càritas està duent a terme en aquests moments d’emergència social.

Les peticions d’ajuda que Càritas ha rebut d’ençà que va decretar-se l’estat d’alarma s’han multiplicat x3, i lluny de mitigar-se, aquestes demandes van a l’alça. En aquest context, Càritas demanda que els donatius que rep l’entitat puguin multiplicar-se x3, per donar resposta a les nombroses peticions d’ajuda que l’entitat rep diàriament. Francesc Roig, president de Càritas Catalunya ha afirmat que “el vermell que il·luminarà la Sagrada Família no només simbolitzarà el color de Càritas, sinó que també serà sinònim d’amor, caritat i esperança, essència de la tasca de l’entitat en favor dels qui menys tenen”.

Roig també ha comentat que “aquesta acció és un agraïment a tota la feina de professionals, voluntaris i col·laboradors de Càritas, però també reafirma la idea que som Església, i que la nostra raó de ser és acompanyar als qui ara ho estan passant més malament”.

#GIVINGTUESDAYNOW

Es celebrava #GivingTuesdayNow, una iniciativa que neix com a resposta a l’emergència sanitària i social. El seu objectiu és agrair la generositat de la ciutadania, que està donant suport a fundacions, entitats de salut, socials, culturals o de l’àmbit educatiu. En definitiva, agrair i promoure la participació ciutadana.

#caritasnopara #cadagestcompta

La Sagrada Familia se iluminaba de rojo en favor de Cáritas

La pasada noche a las 21h, la basílica de la Sagrada Familia se teñía de rojo para sumarse a la campaña #Càritasx3

La campaña, iniciada hace dos semanas por las diez Cáritas con sede en Cataluña, quiere dar respuesta a las personas que han sufrido las consecuencias económicas y sociales de la COVID-19

La acción se enmarcaba en el Giving Tuesday Now, una iniciativa a nivel mundial que pretende dedicar un día a la generosidad y a las donaciones como respuesta a la emergencia social.

La Basílica de la Sagrada familia y las diez Cáritas con sede en Cataluña decidieron sumar esfuerzos en favor de las personas más vulnerables. El pasado día 4, de las 21h hasta las 00h, la fachada del nacimiento de la Sagrada Familia se iluminaba de rojo, como muestra de apoyo por la tarea que Cáritas está llevando a cabo en estos momentos de emergencia social.

Las peticiones de ayuda que Cáritas ha recibido de acá que se decretó el estado de alarma se han multiplicado x3, y lejos de mitigarse, estas demandas van al alza. En este contexto, Cáritas demanda que los donativos que recibe la entidad puedan multiplicarse x3, para dar respuesta a las numerosas peticiones de ayuda que la entidad recibe diariamente. Francesc Roig, presidente de Cáritas Cataluña ha afirmado que “el rojo que iluminará la Sagrada Familia no solo simbolizará el color de Cáritas, sino que también será sinónimo de amor, caridad y esperanza, esencia de la tarea de la entidad en favor de quienes menos tienen”.

Roig también ha comentado que “esta acción es un agradecimiento a todo el trabajo de profesionales, voluntarios y colaboradores de Cáritas, pero también reafirma la idea que somos Iglesia, y que nuestra razón de ser es acompañar a quienes ahora lo están pasando más mal”.

#GIVINGTUESDAYNOW

Se celebraba #GivingTuesdayNow, una iniciativa que nace como respuesta en la emergencia sanitaria y social. Su objetivo es agradecer la generosidad de la ciudadanía, que está apoyando a fundaciones, entidades de salud, sociales, culturales o del ámbito educativo. En definitiva, agradecer y promover la participación ciudadana.

#caritasnopara #cadagestocuenta

Emergència Terratrèmol Turquia Síria

38.039€ de 40.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *