Un SOMRIURE a les Residències, Hospital Hestia i CAP de Balaguer

Durant aquests mesos de situació excepcional, Càritas d’Urgell ha volgut estar al costat de les persones donant-li suport i ànims, el nostre objectiu era guanyar-nos un somriure de qui més necessitava de la nostra companyia, ha estat possible gràcies a vosaltres que heu fet dibuixos, relats i muntatges de fotos amb missatge positiu.

Hem portat un total de 162 somriures a  cadascuna de les tres Residències Sant Domènec, Santa Maria i Comtes d’Urgell, més Hospital Hestia i CAP de Balaguer per decorar i donar força i empenta en aquests difícils moments.

Aquestes quatre entregues de material han estat plenes de missatges i cartes d’agraïment per part dels centres i a nosaltres només ens queda donar les gràcies als que heu participat d’aquesta iniciativa i a la bona acollida rebuda, si cada gest compta gràcies per ajudar als que ens ajuden.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *