COMUNICAT

Amics i amigues,

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos l’ajornament de l’Assemblea de Càritas Diocesana d’Urgell, que com teníem costum ens aplegava a tots nosaltres un dissabte del mes de juny, amb una gran trobada dels gairebé 300 persones voluntàries que formeu part del projecte de Càritas al Bisbat d’Urgell. Una diada que ens servia per presentar-vos el que havia estat el curs que s’acabava, també per poder compartir experiències, explicar els diferents projectes endegats, bé un dia en el que junts mostràvem la vitalitat de la nostra entitat i tots ens en sentíem protagonistes.

Enguany s’ha tingut de replantejar la trobada que ja teníem confiada a la gent de la Càritas Parroquial de Bellvís, poble que ens hagués acollit per poder viure la nostra festa. La situació de pandèmia ha marcat l’agenda de moltes activitats del Bisbat, i també de Càritas Diocesana d’Urgell, i entre elles l’Assemblea Diocesana, que tenim cada dos anys. No cal dir que esperàvem amb deler aquesta activitat que ens permet sentir-nos una gran família, acompanyats pel nostre Sr. Arquebisbe. Aquest replantejament fa que, com ja us podeu pensar, haguem de cancel·lar l’Assemblea, amb molt tristesa, ja que ens agradaria poder oferir aquest espai de trobada i de festa per a totes i tots vosaltres.

Però no volíem deixar d’acabar el curs de Càritas Diocesana d’Urgell i de les Càritas Parroquials sense poder celebrar junts algun acte que fos ben de tots, per aquest motiu el dia 14 de Juny , Corpus, farem una celebració de l’Eucaristia -per streaming, – presidida per Mons. Joan-Enric, una eucaristia que amb to de Caritat i retransmesa pel Canal youtube del Bisbat d’Urgell  volem donar-vos les gràcies per la feina que feu, de record per les víctimes del Covid-19 i de petició per continuar fent bona feina pels més vulnerables.

Són dies difícils, amb situacions complicades, però no podem oblidar-nos que junts som imparables i ens en sortirem, a més la nostra fe ens fa costat i ens dona més força que mai.

Josep Casanova Obiols

Director voluntari de Càritas Urgell

COMUNICADO

Amigos y amigas,

Nos dirigimos a vosotros para comunicaros el aplazamiento de la Asamblea de Cáritas Diocesana de Urgell, que como teníamos costumbre nos reunía a todos nosotros un sábado del mes de junio, con un gran encuentro de los casi 300 personas voluntarias que forma parte del proyecto de Cáritas en el Obispado de Urgell. Una jornada que nos servía para presentaros el que había sido el curso que se acababa, también para poder compartir experiencias, explicar los diferentes proyectos emprendidos, bien un día en el que juntos mostrábamos la vitalidad de nuestra entidad y todos nos sentíamos protagonistas.

Este año se ha tenido que replantear el encuentro que ya teníamos confiado a la gente de la Cáritas Parroquial de Bellvís, pueblo que nos hubiera acogido para poder vivir nuestra fiesta. La situación de pandemia ha marcado la agenda de muchas actividades del Obispado, y también de Cáritas Diocesana de Urgell, y entre ellas la Asamblea Diocesana, que tenemos cada dos años. no hace falta decir que esperábamos con ansia esta actividad que nos permite sentirnos una gran familia, acompañados por nuestro Sr. Arzobispo. Este replanteamiento hace que, como ya se puede pensar, tengamos que cancelar la Asamblea, con mucho tristeza, ya que nos gustaría poder ofrecer este espacio de encuentro y de fiesta para todas y todos vosotros.

Pero no queríamos terminar el curso de Cáritas Diocesana de Urgell y de las Cáritas Parroquiales sin poder celebrar juntos algún acto que fuera de todos, de ahí que el día 14 de Junio, Corpus, haremos una celebración de la Eucaristía -por streaming, – presidida por Mons. Joan-Enric, una eucaristía que con tono de Caridad y retransmitida por el Canal youtube del Obispado de Urgell queremos daros las gracias por el trabajo que haga, de recuerdo para las víctimas del Covid-19 y de petición para continuar haciendo buen trabajo por los más vulnerables.

Son días difíciles, con situaciones complicadas, pero no podemos olvidarnos de que juntos somos imparables y saldremos, además nuestra fe nos apoya y nos da más fuerza que nunca.

Josep Casanova Obiols

Director voluntario de Cáritas Urgell

Som el que donem. Som amor.

27.581€ de 30.000€ recaptat
Selecciona el mètode de pagament
Vull desgravar
Accepto rebre informació
He llegit i accepto l' avís
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish