COMUNICAT

Amics i amigues,

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos l’ajornament de l’Assemblea de Càritas Diocesana d’Urgell, que com teníem costum ens aplegava a tots nosaltres un dissabte del mes de juny, amb una gran trobada dels gairebé 300 persones voluntàries que formeu part del projecte de Càritas al Bisbat d’Urgell. Una diada que ens servia per presentar-vos el que havia estat el curs que s’acabava, també per poder compartir experiències, explicar els diferents projectes endegats, bé un dia en el que junts mostràvem la vitalitat de la nostra entitat i tots ens en sentíem protagonistes.

Enguany s’ha tingut de replantejar la trobada que ja teníem confiada a la gent de la Càritas Parroquial de Bellvís, poble que ens hagués acollit per poder viure la nostra festa. La situació de pandèmia ha marcat l’agenda de moltes activitats del Bisbat, i també de Càritas Diocesana d’Urgell, i entre elles l’Assemblea Diocesana, que tenim cada dos anys. No cal dir que esperàvem amb deler aquesta activitat que ens permet sentir-nos una gran família, acompanyats pel nostre Sr. Arquebisbe. Aquest replantejament fa que, com ja us podeu pensar, haguem de cancel·lar l’Assemblea, amb molt tristesa, ja que ens agradaria poder oferir aquest espai de trobada i de festa per a totes i tots vosaltres.

Però no volíem deixar d’acabar el curs de Càritas Diocesana d’Urgell i de les Càritas Parroquials sense poder celebrar junts algun acte que fos ben de tots, per aquest motiu el dia 14 de Juny , Corpus, farem una celebració de l’Eucaristia -per streaming, – presidida per Mons. Joan-Enric, una eucaristia que amb to de Caritat i retransmesa pel Canal youtube del Bisbat d’Urgell  volem donar-vos les gràcies per la feina que feu, de record per les víctimes del Covid-19 i de petició per continuar fent bona feina pels més vulnerables.

Són dies difícils, amb situacions complicades, però no podem oblidar-nos que junts som imparables i ens en sortirem, a més la nostra fe ens fa costat i ens dona més força que mai.

Josep Casanova Obiols

Director voluntari de Càritas Urgell

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.