Tot i les distàncies, ens necessiten més a prop que mai.

La COVID-19, a més d’afectar la salut, ha multiplicat per tres les peticions socials deixant una crisi social mai vista abans. Estan trucant a la porta de Càritas milers de persones i famílies que estan vivint en un entorn d’aïllament total i amb grans dificultats econòmiques i emocionals. I ara, tot i les distàncies marcades, ens necessiten més a prop que mai.

Aquest virus ens obliga a separar-nos físicament, però mai aconseguirà allunyar-nos de cor. A Càritas volem seguir estant molt a prop de tots aquells qui estan patint les conseqüències d’aquesta pandèmia. Només així convertirem els dos metres de distanciament en 200 cms d’esperança, de solidaritat i amor.

En aquests moments, cada gest compta i és imprescindible. Col·labora i fes que Càritas estigui a només dos metres.

Ajuda’ns a ajudar, fes un donatiu a:

Comptes de Càritas Urgell «EMERGÈNCIA COVID 19»

CAIXABANK ES36 2100 0018 1702 0051 6790

Bizum donatius amb el codi 33449

Donacions a través de la nostra pàgina web:

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.