Comissió Permanent de Càritas Catalunya a La Seu d’Urgell

La Comissió Permanent de Càritas Catalunya, presidida pel seu President el Sr. Francesc Roig, van tenir una reunió ordinària el dia 29 de juliol a La Seu d’Urgell, a la Casa Residència de la Sda. Família, i posteriorment un dinar de germanor. Hi va participar l’Arquebisbe d’Urgell i Secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense Mons. Joan-Enric Vives, i era amfitrió el Director de Càritas Diocesana d’Urgell, Sr. Josep Casanova.

Van examinar i decidir diverses qüestions importants per a totes les Càritas Diocesanes i Parroquials de les Diòcesis, i temes importants que s’han suscitat amb motiu de la pandèmia del coronavirus i les repercussions en els més vulnerables.

Càritas Catalunya és la confederació oficial d’entitats d’acció caritativa i social de l’Església catòlica a Catalunya. Es va crear l’any 1992 i està formada per les deu Càritas de les Diòcesis amb seu a Catalunya. El seu objectiu principal és l’ajuda al desenvolupament integral de totes les persones que es troben en situació de fragilitat social.

Comisión Permanente de Cáritas Cataluña en La Seu d’Urgell

La Comisión Permanente de Cáritas Cataluña, presidida por su Presidente el Sr. Francesc Roig, tuvieron una reunión ordinaria el día 29 de julio en La Seu d’Urgell, en la Casa Residencia de la Sda. Familia, y posteriormente una comida de hermandad. Participó el Arzobispo de Urgell y Secretario de la Conferencia Episcopal Tarraconense Mons. Joan-Enric Vives, y era anfitrión el Director de Cáritas Diocesana de Urgell, Sr. Josep Casanova.

Examinaron y decidir varias cuestiones importantes para todas las Cáritas Diocesanas y Parroquiales de las Diócesis, y temas importantes que se han suscitado con motivo de la pandemia del coronavirus y las repercusiones en los más vulnerables.

Cáritas Cataluña es la confederación oficial de entidades de acción caritativa y social de la Iglesia católica en Cataluña. Se creó en 1992 y está formada por las diez Cáritas de las Diócesis con sede en Cataluña. Su objetivo principal es la ayuda al desarrollo integral de todas las personas que se encuentran en situación de fragilidad social.

Som el que donem. Som amor.

27.581€ de 30.000€ recaptat
Selecciona el mètode de pagament
Vull desgravar
Accepto rebre informació
He llegit i accepto l' avís
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish