Més de 8.000 euros recavats al torneig a Fontanals Golf Club a favor de Càritas d’Urgell

El passat dimecres 12 d’agost Fontanals Golf Club i Càritas van celebrar el III Torneig ‘Càritas’ de golf solidari

Càritas d’Urgell va rebre de Fontanals Golf Club 8.010 euros, fruit de la recaptació que es va fer en el Torneig solidari #cadagestcompta que el club va organitzar, juntament amb Càritas, el dimecres 12 d’agost a les instal·lacions del club, situat a la Cerdanya. Els diners seran destinats per ajudar a les persones afectades per la crisi econòmica que està comportant l’actual estat sanitari per la COVID-19.

Fins aquest any el torneig se celebrava cada dos anys, però donada la situació actual, que ha fet que les demandes d’ajuda a Càritas s’hagin triplicat, l’organització va optar per fer una edició especial aquest 2020. Normalment s’ hagués dut a terme l’any 2021.

En el torneig van participar 16 empreses col·laboradores i 9 persones voluntàries en l’organització, l’avituallament, i el suport dels 178 esportistes que van competir solidàriament, on el resultat era el menys important.

Fontanals Golf Club forma part del Programa Entitats amb Cor de Càritas d’Urgell, el qual convida a col·laborar a entitats disposades a aportar el seu gra de sorra per facilitar la participació en un gran projecte social a les nostres comarques.

El President del Club de Golf de Fontanals, Agustí Torelló, va felicitar Càritas d’Urgell per la seva feina en favor de l’acompanyament de les persones en situació de fragilitat i va posar en relleu la importància de la tasca que es fa en el territori del Pirineu, especialment a la Cerdanya. També es va felicitar per l’èxit de la convocatòria, que va acollir nombrosos esportistes de la comarca i també moltes entitats col·laboradores, i va expressar la seva voluntat de seguir organitzant al club d’altres activitats solidàries amb la comunitat.

Josep Casanova, Director de Càritas d’Urgell, va agrair la predisposició de Fontanals per fer aquest torneig excepcional i també va insistir en el fet que tot havia estat possible gràcies a la voluntat i solidaritat dels participants. Casanova també va voler agrair a totes aquelles persones i empreses que amb tota la bona voluntat i de forma altruista han col·laborat de la millor manera dins les seves possibilitats en la materialització d’aquesta proposta solidària i lúdica.

El torneig de golf es va tancar amb la presentació dels guanyadors del torneig i del sorteig de la panera solidària a porta tancada per evitar aglomeracions de persones.

Càritas aposta pel treball en xarxa amb els diferents agents socials del territori per generar valor compartit i per contribuir a crear una societat més justa, solidària i fraterna.

Más de 8.000 euros recaudados al torneo a Fontanals Golf Club a favor de Cáritas de Urgel

El pasado miércoles 12 de agosto Fontanals Golf Club y Cáritas celebraron el III Torneo ‘Cáritas’ de golf solidario

Cáritas de Urgell recibió de Fontanals Golf Club 8.010 euros, fruto de la recaudación que se hizo en el Torneo solidario #cadagestcompta que el club organizó, junto con Cáritas, el miércoles 12 de agosto a las instalaciones del club, situado en la Cerdaña. El dinero será destinado para ayudar a las personas afectadas por la crisis económica que está comportando el actual estado sanitario por la COVID-19.

Hasta este año el torneo se celebraba cada dos años, pero dada la situación actual, que ha hecho que las demandas de ayuda en Cáritas se hayan triplicado, la organización optó para hacer una edición especial este 2020. Normalmente se hubiera llevado a cabo en 2021.

En el torneo participaron 16 empresas colaboradoras y 9 personas voluntarias en la organización, el avituallamiento, y el apoyo de los 178 deportistas que compitieron solidariamente, donde el resultado era lo menos importante.

Fontanals Golf Club forma parte del Programa Entidades con Corazón de Cáritas de Urgell, el cual invita a colaborar a entidades dispuestas a aportar su grano de arena para facilitar la participación en un gran proyecto social en nuestras comarcas.

El Presidente del Club de Golf de Fontanals, Agustí Torelló, felicitó Cáritas de Urgell por su trabajo en favor del acompañamiento de las personas en situación de fragilidad y puso de relieve la importancia de la tarea que se hace en el territorio del Pirineo, especialmente en la Cerdaña. También se felicitó por el éxito de la convocatoria, que acogió numerosos deportistas de la comarca y también muchas entidades colaboradoras, y expresó su voluntad de seguir organizando al club otras actividades solidarias con la comunidad.

Josep Casanova, Director de Cáritas de Urgell, agradeció la predisposición de Fontanals para hacer este torneo excepcional y también insistió en el hecho que todo había estado posible gracias a la voluntad y solidaridad de los participantes. Casanova también quiso agradecer a todas aquellas personas y empresas que con toda la buena voluntad y de forma altruista han colaborado de la mejor manera dentro de sus posibilidades en la materialización de esta propuesta solidaria y lúdica.

El torneo de golf se cerró con la presentación de los ganadores del torneo y del sorteo de la panera solidaria a puerta cerrada para evitar aglomeraciones de personas.

Cáritas apuesta por el trabajo en red con los diferentes agentes sociales del territorio para generar valor compartido y para contribuir a crear una sociedad más justa, solidaria y fraterna.

Regala educació

1.302€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *