Fontanals Golf Club distingit com a Empresa amb Cor per Càritas d’Urgell

L’Arquebisbe d’Urgell, en qualitat de President de Càritas Diocesana d’Urgell, va voler agrair l’esforç de l’entitat “Fontanals Golf Club” en l’organització de torneigs de golf per recaptar fons en favor de Càritas, que s’utilitzen per al suport de les famílies amb més dificultats, i que prenen relleu en la crisi actual.

El matí del dia 18 d’agost al Palau episcopal de La Seu d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives va lliurar un Diploma d’agraïment com a “Entitat amb Cor”, estretament vinculada a Càritas, al President del “Fontanals Golf Club”, Sr. Agustí Torelló, que anava acompanyat del Gerent del club, Sr. David Borrell. L’acte, que s’ha dut a terme al Palau Episcopal, ha comptat amb la presència del Director voluntari de Càritas, Sr. Josep Casanova.

Mons. Vives ha posat en relleu la importància de fer vincles de suport i solidaritat entre les persones que formen la mateixa comunitat, una voluntat que ha manifestat reiteradament el Club de Golf, a través d’activitats que fomenten la participació i el suport econòmic en favor de Càritas diocesana d’Urgell en els darrers anys.

Fontanals Golf Club, distinguido como Empresa con Corazón por Cáritas de Urgell

El Arzobispo de Urgell, en calidad de Presidente de Cáritas Diocesana de Urgell ha querido agradecer el esfuerzo de la entidad “Fontanals Golf Club” en la organización de torneos de golf para recaudar fondo en favor de Cáritas, que se utilizan en el apoyo de las familias con más dificultades, y que toman relevo en la crisis actual.

Mons. Joan-Enric Vives ha librado esta mañana un diploma de agradecimiento como “Entidad con Corazón”, estrechamente vinculada a Cáritas, al Presidente del “Fontanals Golf Club”, Sr. Agustí Torelló, que iba acompañado del gerente del club, Sr. David Borrell. El acto, que se ha llevado a cabo al Palacio Episcopal, ha contado con la presencia del Director de Cáritas, Sr. Josep Casanova.

Mons. Vives ha puesto de relieve la importancia de hacer vínculos de apoyo y solidaridad entre las personas que forman la misma comunidad, una voluntad que ha manifestado reiteradamente el club, a través de actividades que fomentan la participación y el apoyo económico en favor de Cáritas Urgell en los últimos años.

#alesfosques

17.550€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *