Gest solidari dels sacerdots i diaques d’Urgell amb Càritas Diocesana

Constatant l’augment de demanda d’ajuda econòmica que està arribant a Càritas Diocesana d’Urgell, que és quasi el triple del que es venia rebent, i les necessitats cada cop més grans de sostenir sobretot les famílies amb problemes, els preveres i diaques d’Urgell faran mensualment una aportació voluntària a Càritas.

És un signe de compartició solidària a partir de la nòmina mensual de cada prevere, des del juliol fins al desembre d’aquest any, que es posa a la lliure disposició de Càritas Diocesana. 

Es va aprovar aquesta proposta en la darrera reunió del Consell episcopal amb els Arxiprestos, i fou ratificada per cada prevere i diaca posteriorment.

Tant de bo tots els cristians que puguin, s’animin també a donar durant un temps una part del seu sou, com a caritat envers els necessitats. 

Gesto solidario de los sacerdotes y diáconos de Urgell con Cáritas Diocesana

Constatando el aumento de demanda de ayuda económica que está llegando a Cáritas Diocesana de Urgell, que es casi lo triple del que se venía recibiendo, y las necesidades cada vez más grandes de sostener sobre todo las familias con problemas, los presbíteros y diáconos de Urgell harán mensualmente una aportación voluntaria en Cáritas.

Es un signo de compartición solidaria a partir de la nómina mensual de cada presbítero, desde julio hasta diciembre de este año, que se pone a la libre disposición de Cáritas Diocesana.

Se aprobó esta propuesta en la última reunión del Consejo episcopal con los Arxiprestos, y fue ratificada por cada presbítero y diácono posteriormente.

Ojalá todos los cristianos que puedan, se animen también a dar durante un tiempo una parte de su sueldo, como caridad hacia los necesitados.

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

16.175€ de 20.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *