La Parròquia Sant Ot fa una donació de material escolar a Càritas d’Urgell i al Consorci d’atenció a les persones de l’Alt Urgell

Aquest dijous 3 de setembre La Parròquia Sant Ot de la Seu d’Urgell ha fet entrega dels lots de material als representants de les entitats, per tal de fer-ho arribar a les famílies.

115 alumnes de la comarca gaudiran del material escolar pel proper curs escolar 2020 – 2021.

Els beneficiaris pertanyen a les escoles: Mn Albert Vives, Pau Claris, La Salle, Inst. La Valira, IES Joan Brudieu, de la Seu d’Urgell; Escola pública de Castellciutat; Escola Rosa Campà de Montferrer; Escola Miret i Sans d’Organyà; Escola Pública Sant Climent de Coll de Nargó; Escola Sant Jordi i IES Aubenç d’Oliana.

A l’acte hi han estat presents Mn. Ignasi Navarri, rector de la Parròquia Sant Ot; Diana Aguilar, representat de Càritas Parroquial a la Seu d’Urgell; Jordi Fàbrega, Alcalde de la Seu d’Urgell; Marian Lamolla regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell; Josep Casanova Director voluntari de Càritas d’Urgell i Neus Puigsubirà Cap de Centre Sant Ot de Càritas a la Seu d’Urgell.  

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies