Seguim un estiu més amb el projecte “Estiu a Càritas”

El centre de Càritas a la Val d’Aran segueix acompanyant infants aquest estiu. Valorem positivament aquest projecte que ens ha servit per establir les mesures de seguretat en els projectes d’infants que durem a terme a partir d’Octubre. 

Enguany la pandèmia de la Covid-19 ha fet modificar les activitats per nens que realitzàvem habitualment durant l’estiu dins del projecte “Estiu a Càritas”. Hem adoptat totes les mesures de seguretat exigides per a oferir reforç educatiu a nens i nenes de primària durant 5 setmanes des de 27 de juliol fins al 27 d’agost.

Han participat 13 infants separats en dos grups, en torns de dos dies setmanals i dues hores cada dia. Treballant exercicis de reforç educatiu personalitzat. 

Aquest projecte està inclòs en el programa d’Infància i Joventut que desenvolupa Càritas d’Urgell en el territori aranès.

Càritas segueix al costat dels infants i aquest curs escolar continuarem oferint el servei de reforç escolar adaptat a les necessitats i mesures de seguretat que marquin les autoritats.

Seguimos un verano más con el proyecto “Estiu a Càritas”

El centro de Cáritas en la Val de Aran sigue acompañando niños este verano. Valoramos positivamente este proyecto que nos ha servido para establecer las medidas de seguridad en los proyectos con infantes que llevaremos a cabo a partir de Octubre.

Este año la pandemia de la Covid-19 ha hecho modificar las actividades para niños que realizábamos habitualmente durante el verano dentro del proyecto “Estiu a Càritas”. Hemos adoptado todas las medidas de seguridad exigidas para ofrecer refuerzo educativo a niños y niñas de primaria durante 5 semanas desde 27 de julio hasta el 27 de agosto.

Han participado 13 niños separados en dos grupos, en turnos de dos días semanales y dos horas cada día. Trabajando ejercicios de refuerzo educativo personalizado.

Este proyecto está incluido en el programa de Infancia y Juventud que desarrolla Cáritas de Urgell en el territorio aranés.

Cáritas sigue junto a los niños y este curso escolar continuaremos ofreciendo el servicio de refuerzo escolar adaptado a las necesidades y medidas de seguridad que marquen las autoridades.

Emergència Terratrèmol Turquia Síria

38.039€ de 40.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *