La cinquena edició de l’Espai Grapats de Balaguer obre les portes

Càritas Urgell obre per cinquè any consecutiu l’Espai grapats a Balaguer.

L’ESPAI GRAPATS és un espai de participació i d’acció comunitària per la transformació social, que per mitjà d’activitats vàries genera iniciatives relacionades la sostenibilitat ambiental i el consum responsable.

Aquesta edició del taller de costura, que tindrà lloc al centre Sant Domènec de Balaguer, estarà marcada per les mesures sanitàries per la COVID-19 que és duran a terme.

Les sessions es faran cada dilluns i dimecres de 15h a 17h de la tarda amb un aforament màxim de 5 persones.

Com en edicions anteriors, el taller va adreçat a tota la població en general i persones interessades a compartir coneixements i realitzar material per la campanya de Nadal de Càritas i aprendre a arreglar la mateixa roba, cosir a màquina, fer modisteria, ganxet i punt de mitja.

Els articles que es confeccionen en aquests tallers poden ser adquirits a la Botiga Encants Grapats de la Seu d’Urgell.

La quinta edición del “Espai Grapats” de Balaguer abre las puertas

Cáritas Urgell abre por quinto año consecutivo el “Espai Grapats” en Balaguer.

El “Espai grapats” es un espacio de participación y de acción comunitaria para la transformación social, que por medio de actividades varias genera iniciativas relacionadas la sostenibilidad ambiental y el consumo responsable.

Esta edición del taller de costura, que tendrá lugar en el centro San Doménec de Balaguer, estará marcada por las medidas sanitarias por la COVID-19 que es llevarán a cabo.

Las sesiones se harán cada lunes y miércoles de 15h a 17h de la tarde con un aforo máximo de 5 personas.

Cómo en ediciones anteriores, el taller va dirigido a toda la población en general y personas interesadas a compartir conocimientos y realizar material por la campaña de Navidad de Cáritas y aprender a arreglar la misma ropa, coser a máquina, hacer modistería, ganchillo y calceta.

Los artículos que se confeccionan en estos talleres pueden ser adquiridos en la Tienda Encantos Puñados de la Seu d’Urgell.

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *