Inici d’un taller de competències digitals a la Seu d’Urgell

El Centre Sant Ot de la Seu d’Urgell ha iniciat aquest mes de setembre un taller de competències digitals per respondre els dubtes a l’hora de buscar feina.

El taller, ha estat adaptat davant les necessitats del grup, contemplant estratègies per buscar feina online, i en definitiva, consells i estratègies per dominar les àrees i eines que et permeten accedir al món laboral.

L’objectiu general és el de millorar les condicions de vida mitjançant un treball d’empoderament individual i grupal amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat.

Tots els participants prèviament havien realitzat un treball individualitzat en el Programa laboral on s’havia confeccionat un currículum seguint una sèrie de pautes per tal d’elaborar un currículum ben dissenyat ja que aquest és la primera noticia que te una  empresa d’una persona candidata.

El Programa Laboral de Càritas a la Seu d’Urgell durant el 2020 ha inserit 7 persones,  destacar que el global d’insercions del 2019 amb els mateixos paràmetres varen ser de 36 persones. Una dada que ens fa estar molt alerta degut a la situació sanitària actual.

Tots els cursos i tallers del programa laboral són finançats pel Fons Social Europeu.

Inicio de un taller de competencias digitales en la Seo de Urgel

El Centro San Ot de la Seo de Urgel ha iniciado este mes de septiembre un taller de competencias digitales para responder las dudas a la hora de buscar trabajo.

El taller, ha sido adaptado ante las necesidades del grupo, contemplando estrategias para buscar empleo online, y en definitiva, consejos y estrategias para dominar las áreas y herramientas que te permiten acceder al mundo laboral.

El objetivo general es el de mejorar las condiciones de vida mediante un trabajo de empoderamiento individual y grupal con el objetivo de mejorar la empleabilidad.

Todos los participantes previamente habían realizado un trabajo individualizado en el Programa laboral donde se había confeccionado un currículum siguiendo una serie de pautas para elaborar un currículum bien diseñado ya que este es la primera noticia que tiene una empresa de una persona candidata .

El Programa Laboral de Cáritas en la Seo de Urgel durante el 2020 debe insertado 7 personas, destacar que el global de inserciones de 2019 con los mismos parámetros fueron de 36 personas. Un dato que nos hace estar muy alerta debido a la situación sanitaria actual.

Todos los cursos y talleres del programa laboral son financiados por el Fondo Social Europeo.

Som el que donem. Som amor.

27.581€ de 30.000€ recaptat
Selecciona el mètode de pagament
Vull desgravar
Accepto rebre informació
He llegit i accepto l' avís
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish