50 alumnes s’han beneficiat de les ajudes per a llibres a la comarca de la Cerdanya

Un any més, a l’inici del curs escolar al Centre de Càritas de Puigcerdà hem fet efectives les ajudes de llibres i material escolar per a nens i nenes de la comarca de la Cerdanya. 
Han arribat a 50 alumnes, 12 menors més respecte a l’any anterior, procedents d’un total de 3 escoles.
L’import total de les ajudes ha estat de 6.815,64 euros, que s’han pogut dur a terme en part per les aportacions que hem rebut a través la campanya de crowdfunding que encara està oberta a la pàgina web de l’entitat (www.caritasurgell.cat) i el torneig en benefici de Càritas organitzat per Golf Club Fontanals.

A més a més pròximament iniciarem un any més el reforç educatiu que duem a terme cada any al Centre de Puigcerdà seguin totes les normes de seguretat i de prevenció de la COVID-19.

50 alumnos se han beneficiado de las ayudas para libros en la comarca de la Cerdaña

Un año más, al inicio del curso escolar en el Centro de Cáritas de Puigcerdá hemos hecho efectivas las ayudas de libros y material escolar para niños y niñas de la comarca de la Cerdaña.

Han llegado a 50 alumnos, 12 menores más respecto al año anterior, procedentes de un total de 3 escuelas.

El importe total de las ayudas ha estado de 6.815,64 euros, que se han podido llevar a cabo en parte por las aportaciones que hemos recibido a través la campaña de crowdfunding que todavía está abierta en la página web de la entidad (www.caritasurgell.cat) y el torneo en beneficio de Cáritas organizado por Golf Club Fontanals.

Además próximamente iniciaremos un año más el refuerzo educativo que llevamos a cabo cada año en el Centro de Puigcerdá sieguen todas las normas de seguridad y de prevención de la COVID-19.

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *