El Centre Sant Ot. reprèn el reforç escolar

El passat dimecres 30 de setembre al Centre Sant Ot de Càritas a la Seu d’Urgell, va iniciar el projecte reforç educatiu amb alumnes de secundària.

Durant dues tardes a la setmana, els nois i noies que assisteixen al reforç segueixen unes rutines educatives: fer tasques encomandes per l’escola, estudiar pels exàmens, etc.

Els nois/es fan els deures en diferents aules i amb les mesures adaptades a la COVID-19.

Amb l’escola de cada noi/a, es pacta quines són les matèries que cada alumne necessita reforçar perquè seran aquelles que, posteriorment, es treballaran més a fons en el reforç educatiu.

Les situacions de vulnerabilitat de les famílies contribueixen al fracàs escolar dels alumnes, molt especialment en l’etapa d’estudis secundaris.

Càritas ofereix acompanyament individualitzat i suport als estudiants i a les seves famílies.

El Centro Santo Ot. retoma el refuerzo escolar


El pasado miércoles 30 de septiembre en el Centro Santo Ot de Cáritas en la Seu d’Urgell, inició el proyecto de refuerzo educativo con alumnos de secundaria.

Durante dos tardes en la semana, los chicos y chicas que asisten al refuerzo siguen unas rutinas educativas: hacer tareas encargos por la escuela, estudiar por los exámenes, etc.
Los chicos/se hacen los deberes en diferentes aulas y con las medidas adaptadas a la COVID-19.
Con la escuela de cada chico/a, se pacta cuáles son las materias que cada alumno necesita reforzar porque serán aquellas que, posteriormente, se trabajarán más a fondo en el refuerzo educativo.
Las situaciones de vulnerabilidad de las familias contribuyen al fracaso escolar de los alumnos, muy especialmente en la etapa de estudios secundarios.
Cáritas ofrece acompañamiento individualizado y apoyo a los estudiantes y a sus familias.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *