Escola de pares a la Llar d’Infants Francesc Xavier de la Seu d’Urgell

El passat divendres 16 d’octubre vàrem viure la primera experiència de l’”escola de pares” amb progenitors de la Llar d’Infants Francesc Xavier.

La sessió del passat divendres era dedicada a l’alimentació dels infants de 0 a 3 anys i va ser impartida per la pediatra Sílvia Reinosa, on es va destacar la importància de realitzar activitats proactives en el marc de l’alimentació.

La celebració del Dia Mundial de l’Alimentació, és un moment òptim per a prendre consciència de les causes estructurals que impedeixen a milers de famílies al nostre país accedir de manera plena a aquest dret, al qual l’actual pandèmia ve a afegir noves dificultats. Per aquest motiu, la Llar d’infants Francesc Xavier i Càritas d’Urgell van voler compartir una sessió formativa sobre l’alimentació per a infants dirigida als pares i mares de l’escola.

Aquesta va ser la primera experiència conjunta on fins al mes de desembre del 2020 es faran 2 sessions més per treballar conjuntament amb els pares i donar eines pel bon desenvolupament dels seus fills i filles.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada conjuntament per Càritas d’Urgell, la Llar d’Infants Francesc Xavier i la Parròquia Sant Ot i on la valoració dels participants va ser molt positiva.

Escuela de padres en la “Llar d’Infants Francesc Xavier” de la Seu d’Urgell

El pasado viernes 16 de octubre vivimos la primera experiencia de la” escuela de padres” con progenitores de la “Llar d’Infants Francesc Xavier”.

La sesión del pasado viernes fue dedicada a la alimentación de los niños de 0 a 3 años y fue impartida por la pediatra Silvia Reinosa, donde se destacó la importancia de realizar actividades proactivas en el marco de la alimentación.

La celebración del Día Mundial de la Alimentación, es un momento óptimo para tomar conciencia de las causas estructurales que impiden a miles de familias a nuestro país acceder de manera llena a este derecho, al cual la actual pandemia viene a añadir nuevas dificultades. Por este motivo, la “Llar d’Infants Francesc Xavier” y Cáritas de Urgell quisieron compartir una sesión formativa sobre la alimentación para niños dirigida a los padres y madres de la escuela.

Esta fue la primera experiencia conjunta donde hasta el mes de diciembre del 2020 se harán 2 sesiones más para trabajar conjuntamente con los padres y dar herramientas por el buen desarrollo de sus hijos e hijas.

Esta iniciativa ha sido organizada conjuntamente por Cáritas de Urgell, el Hogar de Niños Francisco Xavier y la Parroquia Santo Ot y donde la valoración de los participantes fue muy positiva.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *