Els clients de Bonpreu i Esclat donen 62.956,52 € a Càritas Catalunya

  • La recaptació s’ha portat a terme a través de la Campanya d’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bonpreu i s’han realitzat 362.972 donacions.
  • L’import va destinat a Càritas Catalunya i el seu projecte se centra en garantir una alimentació adequada i saludable especialment arran del context actual marcat per la pandèmia de la COVID-19.
  • Des del febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 20 associacions i s’ha recaptat més d’1,5 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Aquest passat mes d’octubre, els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat 362.972 donacions que han fet possible recaptar 62.956,52 € per a Càritas Catalunya a través de la Campanya d’Arrodoniment Solidari de la consultora Worldcoo.

A causa de la COVID-19 s’ha agreujat de manera preocupant la situació socioeconòmica de moltes persones a Catalunya que ja estaven en situació de vulnerabilitat i de moltes altres que s’han vist sobtadament privades dels seus treballs i, conseqüentment, dels seus ingressos.

El projecte de Càritas Catalunya consisteix a donar suport, durant 3 mesos, a 700 adults i infants en situació de pobresa perquè puguin accedir a l’adquisició d’aliments o productes de primera necessitat, en funció de la seva situació socioeconòmica i composició familiar, facilitant-los els mitjans econòmics i l’acompanyament, perquè siguin ells mateixos, de forma autònoma, els que s’administrin.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que, en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

A l’acte de lliurament del xec de Bonpreu i Esclat a Càritas Catalunya hi van ser presents Josep Castany, responsable de Relacions Institucionals del Grup Bonpreu, Salvador Busquets, vicepresident de Càritas Catalunya, Anna Moragas, responsable de Comunicació de Worldcoo, Conxa Marquès i Mercè Darnell, representants de la Comissió d’Acció Social de Càritas Catalunya i Xavier Serna, coordinador tècnic/administrador de Càritas Catalunya.

En aquest acte, Conxa Marquès i Mercè Darnell van explicar abastament la greu situació econòmica que estan patint milers de persones a Catalunya que s’adrecen als punts d’atenció de Càritas, així com l’impacte que tindrà la donació del Grup Bonpreu en les famílies i infants més afectats per la crisi sanitària i social.

Al seu torn, Josep Castany va ressaltar la implicació del Grup Bonpreu amb diferents causes socials i la bona rebuda i participació dels seus clients/s en les diferents campanyes d’arrodoniment solidari, i la satisfacció produïda per aquesta col·laboració amb Càritas Catalunya.

Finalment, Salvador Busquets, vicepresident de Càritas Catalunya, va agrair el compromís del Grup Bonpreu amb les persones més fràgils del nostre país, que estan en una situació de pobresa i exclusió social, i es congratulà per aquesta col·laboració empresarial, “d’una empresa que ja és una Empresa amb Cor” per a nosaltres.

Los clientes de Bonpreu y Esclat dan 62.956,52 € en Cáritas Cataluña

  • La recaudación se ha llevado a cabo a través de la Campaña de Redondeo Solidario en los establecimientos del Grupo Bonpreu y se han realizado 362.972 donaciones.
  • El importe va destinado en Cáritas Cataluña y su proyecto se centra en garantizar una alimentación adecuada y saludable especialmente a raíz del contexto actual marcado por la pandemia de la COVID-19.
  • Desde febrero de 2019, Bon Preu ha colaborado con más de 20 asociaciones y se ha recaudado más de 1,5 millones de euros a través de esta iniciativa solidaria.

Este pasado mes de octubre, los clientes de Bonpreu y Esclat han realizado 362.972 donaciones que han hecho posible recaudar 62.956,52 € para Cáritas Cataluña a través de la Campaña de Redondeo Solidario de la consultora Worldcoo.

A causa de la COVID-19 se ha agraviado de manera preocupante la situación socioeconómica de muchas personas en Cataluña que ya estaban en situación de vulnerabilidad y de otras muchas que se han visto repentinamente privadas de sus trabajos y, consecuentemente, de sus ingresos.

El proyecto de Cáritas Cataluña consiste a apoyar, durante 3 meses, a 700 adultos y niños en situación de pobreza porque puedan acceder a la adquisición de alimentos o productos de primera necesidad, en función de su situación socioeconómica y composición familiar, facilitándolos los medios económicos y el acompañamiento, para que sean ellos mismos, de forma autónoma, los que se administren.

La aportación a esta causa ha estado posible gracias a todos/das los clientes/tas que, al efectuar el pago de su compra a Bonpreu y Esclat con tarjeta bancaria, han redondeado el importe final y han decidido, voluntariamente, hacer esta donación.

Al acto de entrega del cheque de Bonpreu y Esclat en Cáritas Cataluña estuvieron presentes Josep Castany, responsable de Relaciones Institucionales del Grupo Bonpreu, Salvador Busquets, vicepresidente de Cáritas Cataluña, Anna Moragas, responsable de Comunicación de Worldcoo, Conxa Marqués y Mercè Darnell, representantes de la Comisión de Acción Social de Cáritas Cataluña y Xavier Serna, coordinador técnico/administrador de Cáritas Cataluña.

En este acto, Conxa Marqués y Mercè Darnell explicaron ampliamente la grave situación económica que están sufriendo miles de personas en Cataluña que se dirigen a los puntos de atención de Cáritas, así como el impacto que tendrá la donación del Grupo Bonpreu en las familias y niños más afectados por la crisis sanitaria y social.

A su vez, Josep Castany resaltó la implicación del Grupo Bonpreu con diferentes causas sociales y el buen recibimiento y participación de sus clientes/s en las diferentes campañas de redondeo solidario, y la satisfacción producida por esta colaboración con Cáritas Cataluña.

Finalmente, Salvador Busquets, vicepresidente de Cáritas Cataluña, agradeció el compromiso del Grupo Bonpreu con las personas más frágiles de nuestro país, que están en una situación de pobreza y exclusión social, y se congratuló por esta colaboración empresarial, “de una empresa que ya es una Empresa con Corazón” para nosotros.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *