Solidaritat de les farmàcies de la Seu d’Urgell amb Càritas

El Centre Sant Ot de Càritas a la Seu d’Urgell recapta 125 € de la Campanya RESISTIRÉ.

Sisfarma, les farmàcies Purgimón, Marsinyach i Peruchet junt amb Càritas d’Urgell van iniciar una campanya per recaptar fons a través de la venda d’una peculiar polsera: La polsera amb el lema “RESISTIRÉ”, la qual es podia trobar a les farmàcies al preu d’un euro.

La recol·lecta va ser ideada amb la intenció central de poder ajudar amb la situació de precarietat generada per la crisi sanitària i social de la COVID–19.

Els diners recollits s’han destinat a ajudes de necessitats bàsiques, principalment a ajuts d’aliments frescos i de primera necessitat.

Volem donar les gràcies a les farmàcies i a tota la gent que hi ha participat.
@farmàciapurgimon @farmaciamarsinyach @farmàciaperuchet

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies