Solidaritat de les farmàcies de la Seu d’Urgell amb Càritas

El Centre Sant Ot de Càritas a la Seu d’Urgell recapta 125 € de la Campanya RESISTIRÉ.

Sisfarma, les farmàcies Purgimón, Marsinyach i Peruchet junt amb Càritas d’Urgell van iniciar una campanya per recaptar fons a través de la venda d’una peculiar polsera: La polsera amb el lema “RESISTIRÉ”, la qual es podia trobar a les farmàcies al preu d’un euro.

La recol·lecta va ser ideada amb la intenció central de poder ajudar amb la situació de precarietat generada per la crisi sanitària i social de la COVID–19.

Els diners recollits s’han destinat a ajudes de necessitats bàsiques, principalment a ajuts d’aliments frescos i de primera necessitat.

Volem donar les gràcies a les farmàcies i a tota la gent que hi ha participat.
@farmàciapurgimon @farmaciamarsinyach @farmàciaperuchet

Solidaridad de las farmacias de la Seo de Urgell con Cáritas

El Centro Sant Ot de Cáritas en la Seo de Urgel recauda 125€ en la Campaña Resistiré.

Sisfarma, las farmacias Purgimon, Marsinyach y Peruchet junto con Cáritas de Urgell iniciaron una campaña para recaudar fondos a través de la venta de una peculiar pulsera: La pulsera con el lema “Resistiré”, la que se podía encontrar en las farmacias al precio de un euro.

La recolecta fue ideada con la intención central de poder ayudar ante la situación de precariedad generada por la crisis sanitaria y social de la Covid-19.

El dinero recogido se ha destinado a ayudas de necesidades básicas, principalmente a ayudas de alimentos frescos y de primera necesidad.

Queremos dar las gracias a las farmacias @Farmàciapurgimon @farmaciamarsinyach @farmàciaperuchet y a toda la gente que ha participado.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *