Càritas del Pallars Jussà ja ha triplicat les seves ajudes en la partida d’alimentació respecte a l’any anterior

En mig de la segona onada per la Covid-19, acudeixen als nostres centres de Càritas un nou perfil d’usuaris, persones que tenen un negoci familiar i que es veuen afectades per les noves mesures de seguretat davant la crisi social, econòmica i sanitària.
Propietaris de petites i mitjanes empreses que a conseqüència de la pandèmia acumulen deutes en el negoci (proveïdors, subministraments varis, lloguer etc.) fet que comporta una falta d’ingressos en la unitat familiar i desenllaça en més deutes personals (hipoteca, subministraments, préstecs, etc.). Veïns que mesos enrere disposaven d’una bona estabilitat econòmica i ara no poden fer front a les necessitats bàsiques del dia a dia.
Càritas del Pallars Jussà ja ha triplicat les seves ajudes en la partida d’alimentació de 2020 respecte a l’any anterior.
En el 2019 es van fer 36 intervencions amb total de 2002.84 €, en el que portem de 2020 hem fet 102 ajudes amb un total de 6462.28 €.
Davant aquesta emergència global, ens preparem per respondre a les necessitats d’una població cada vegada més vulnerable, amb el repte d’adaptar-nos a una situació d’incertesa i en constant canvi.

Cáritas del Pallars Jussà ya ha triplicado sus ayudas en de alimentación respecto al año anterior.

En medio de la segunda ola por la Covid-19, acuden a nuestros centros de Caritas un nuevo perfil de usuarios, personas que tienen un negocio familiar y que se ven afectadas por las nuevas medidas de seguridad ante la crisis social, económica y sanitaria.

Propietarios de pequeñas y medianas empresas que a consecuencia de la pandemia acumulan deudas en el negocio (proveedores, suministros varios, alquiler etc.) lo que conlleva una falta de ingresos en la unidad familiar y desenlaza en más deudas personales (hipoteca, suministros, préstamos etc.). Vecinos que meses atrás disponían de una buena estabilidad económica y que ahora no pueden hacer frente a las necesidades básicas del día a día.

Caritas del Pallars Jussà ya ha triplicado sus ayudas en la partida de alimentación de 2020 respecto al año anterior.

En 2019 se hicieron 36 intervenciones con total de 2002.84 €, en lo que llevamos de 2020 hemos hecho 102 ayudas con un total de 6462.28 €.

Ante esta emergencia global, nos preparamos para responder a las necesidades de una población cada vez más vulnerable, con el reto de adaptarse a una situación de incertidumbre y en constante cambio.

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *