En temps de pandèmia a Càritas Urgell seguim formant les persones voluntàries

La inesperada i difícil situació de la Covid -19 ens ha portat al tancament temporal del nostre projecte d’acompanyament en residències o domicilis per a gent gran.
Tot i això a Càritas Urgell considerem les persones voluntàries  d’aquest projecte un pilar fonamental per dur a terme la nostra missió, necessitem voluntaris que ens ajudin a estar a prop de les persones.

Per a Càritas Urgell és fonamental la formació dels nostres voluntaris, ja que la seva ajuda és imprescindible.
Per aquest motiu, hem apostat per realitzar una formació de 6 hores a la Seu d’Urgell dirigida a voluntaris que durant el 2019 i el primer trimestre del 2020 han col·laborat amb la nostra entitat o persones que encara no han iniciat la seva activitat voluntària, però que hi estan interessats.

La formació impartida per la Fundació Pere Tarrés tractava sobre l’acompanyament a gent gran, envelliment sa, envelliment i memòria i tècniques per treballar la memòria. L’objectiu primordial és facilitar als voluntaris elements teòrics i pràctics, coneixements, habilitats i actituds per desenvolupar la seva tasca de forma qualitativa.
Considerem aquesta formació clau per al moment que estem vivint, ja que després de la crisi sanitària actual les conseqüències emocionals i psicològiques de la gent que viu en residències s’hauran agreujat i necessitaran la nostra atenció. Cal aprendre del viscut i donar la importància que es mereix la nostra gent gran.

Si vols participar en un futur en projectes d’acompanyament de gent gran posa’t en contacte al 973251266 o via whatsapp 622470683

En tiempos de pandemia a Cáritas Urgell seguimos formando a las personas voluntarias

La inesperada y difícil situación de la Covid -19 nos ha llevado al cierre temporal de nuestro proyecto de acompañamiento en residencias o domicilios para personas mayores.
Sin embargo a Cáritas Urgell consideramos las personas voluntarias de este proyecto un pilar fundamental para llevar a cabo nuestra misión, necesitamos voluntarios que nos ayuden a estar cerca de las personas.

Para Cáritas Urgell es fundamental la formación de nuestros voluntarios, ya que su ayuda es imprescindible.
Por este motivo, hemos apostado por realizar una formación de 6 horas a la Seo de Urgel dirigida a voluntarios que durante el 2019 y el primer trimestre de 2020 han colaborado con nuestra entidad o personas que aún no han iniciado su actividad voluntaria, pero que están interesados.

La formación impartida por la Fundación Pere Tarrés trataba sobre el acompañamiento a personas mayores, envejecimiento sano, envejecimiento y memoria y técnicas para trabajar la memoria. El objetivo primordial es facilitar a los voluntarios elementos teóricos y prácticos, conocimientos, habilidades y actitudes para desarrollar su labor de forma cualitativa.
Consideramos esta formación clave para el momento que estamos viviendo, ya que después de la crisis sanitaria actual las consecuencias emocionales y psicológicas de la gente que vive en residencias habrán agravado y necesitarán nuestra atención. Hay que aprender de lo vivido y dar la importancia que se merece nuestros mayores.

Si quieres participar en un futuro en proyectos de acompañamiento de personas mayores contacta al 973251266 o vía whatsapp 622470683

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *