Realitza la teva postal de Nadal per a les residències de la teva població Participa !

Nadal serà tan Nadal com tu vulguis que ho sigui!

Arriba Nadal. I amb ell els arbres plens de llums, els sopars envoltats de la família, els brindis compartits, les felices i alegres nadales plenes d’esperança… Però no ens equivoquem. Aquest Nadal arriba, però no per a tothom.

Sabies que…

 • Més de 363.000 persones passaran al 2021 sense ni una sola abraçada i en absoluta soledat.

Us animem a confeccionar postals de Nadal de manera que puguem recollir-les i fer-les arribar a aquelles persones que més les valoraran.

Podeu fer arribar les postals de Nadal al centre d’activitats de Càritas de la vostra població, parròquia o directament al correu de comunicacio.cdurgell@caritas.com Si sou una escola, associació o empresa i voleu col·laborar podeu telefonar al 973351266 o via WhatsApp 622470683.

DESCARREGÀ POSTAL

Després deixa ressonar dins teu:

 • Com em sento davant les coses que queden limitades en aquestes festes per la pandèmia de la COVID?… com em sento de debò? No pateixis per la sinceritat del teu pensament: el teu cor no té finestres i la porta és tancada!
 • Quins patiments em fa present el ressò de la pandèmia que estem vivint?
 • Quins sentiments em desperten aquests patiments? Tristesa, ràbia, desconsol, fredor davant de tot, tancament, impotència, esperit de revolta, crida al servei…
 • Què espero del Nadal de debò? Més despullat, més pobre, més tancat a casa, amb més solituds…

I ara obre la porta del cor i mira al teu voltant i arreu:

 • Qui necessita ser estimat? Acollit? Qui necessita escalf?
 • Com m’obriré a l’amor als més petits, pobres, malalts, ferits al mig del camí de la vida, als qui no compten?

Realiza tu postal de Navidad para las residencias de tu población, Participa!

Navidad será tan Navidad como tú quieras que lo sea!

Llega Navidad. Y con él los árboles llenos de luces, las cenas rodeados de la familia, los brindis compartidos, las felices y alegres villancicos llenas de esperanza … Pero no nos equivoquemos. Esta Navidad llega, pero no para todos.

Sabías que…

 • Más de 363.000 personas pasarán el 2021 sin una sola abrazo y en absoluta soledad.

Le animamos a confeccionar postales de Navidad de modo que podamos recogerlas y hacerlas llegar a aquellas personas que más las valorarán.

Puede hacer llegar postales de Navidad en el centro de actividades de Cáritas de su población, parroquia o directamente al correo de comunicacio.cdurgell@caritas.com . Si es una escuela, asociación o empresa y desea colaborar puede llamar al 973351266 o vía WhatsApp 622470683.

DESCARGAR POSTAL

Después deja resonar dentro de ti:

 • ¿Cómo me siento ante las cosas que quedan limitadas en estas fiestas por la pandemia del Covidien? … como me siento de verdad? No sufras por la sinceridad de tu pensamiento: tu corazón no tiene ventanas y la puerta es cerrada!
 • ¿Qué sufrimientos me hace presente el eco de la pandemia que estamos viviendo? ¿Qué sentimientos me despiertan estos padecimientos? Tristeza, rabia, desconsuelo, frialdad ante todo, cierre, impotencia, espíritu de revuelta, llama al servicio … ¿Qué espero de la Navidad de verdad? Más desnudo, más pobre, más encerrado en casa, con más soledades …

Y ahora abre la puerta del corazón y mira a tu alrededor y todo:

 • ¿Quién necesita ser amado? Acogido? Quién necesita calor?
 • Como m’obriré al amor a los más pequeños, pobres, enfermos, heridos en medio del camino de la vida, los que no cuentan?

#alesfosques

17.550€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *